Trygg netthandel? Akkurat.

Vi lever, vi lever, vi har selvsagt bare gått fullstendig i dvale siden før fellesferien i juni, noe vi iherdig forsøker å komme oss ut av igjen for det er fremdeles mange digresjoner som går an å publisere her.

Ørjan, denne er til deg hvis du leser dette; jeg vil gjerne svare deg ordentlig på mailen din, jeg må bare reaktivere nok hjerneceller på kveldstid til å ha en formuleringsevne, de siste ukene har det vært skrint med denslags. O akk og syting og klaging. 😉 Men imidlertid gratulerer som den første som tok i bruk kontaktskjemaet!  Mail kommer.

Men for å presentere digresjonen; som tidsbesparende jobbevesen tenker man at postordre er jo greit når man skal handle klær til barn ihvertfall og finner fram til de store gigantene som selger mye og billig. F.eks. Ellos. og dermed også Ellos.no.

Så man registrerer seg, og som stor klesgigant som sikkert bryr seg om hva hele familien min har på seg til enhver tid, vil de gjerne også vite hva barna mine heter, hvor lange de er, om de går i barnehage og hvor mange ganger de spiser om dagen (Obs. en overdrivelse, men dog..) Så kom DENNE hoppende opp på skjermen mens man trykker skeivt på en av knappene, og jeg rett og slett fikk et fryktelig kniseanfall.

dinebarn01

Jeg fikk ikke handlet noe den dagen.

3 Svar to “Trygg netthandel? Akkurat.”


  1. 1 Eira august 21, 2009, kl. 7:17 am

    Barneklær på nett! Hvorfor har ikke jeg tenkt på det før? Jeg handler jo alt annet på nett, og kjenner det koker i topplokket bare jeg nærmer meg en klesbutikk. Men likevel har ikke tanken engang slått meg. Takk, takk. Hvordan er kvaliteten på Ellos-klærne? Store eller små i størrelsen? Andre nettbutikker som kan anbefales?

  2. 2 Eirin august 23, 2009, kl. 10:46 am

    Heh! Her er vi på samme nivå, jeg har ikke rukket å bestille noenting. Gremmelig. Ellos var det første som slo meg, de har liksom alltid vært der og de er jo så store og «seriøse» at det går an å dunke dem i hodet på en formell og fin måte om noe ikke skulle stemme. Det finnes garantert piles-on-piles med barneklærbutikker på nett, både med quirks og uten, men jeg har dessverre og ærlig talt ikke gjort den store bakgrunnssjekken. 😉 Høres ut som et heftig blogginnlegg! Jeg ser jo at det er en del butikker i retrostil som selger stilige baby- og barneklær, men jeg kjenner jeg får krøll på leveren når noen ber meg kjøpe en body til 350,-. På tide med et dypdykk i materien. 🙂

  3. 3 Julianne Førde oktober 6, 2009, kl. 11:14 am

    Haha, det er mange morsomme pop up vinduer som finnes der ute i det o store internett! Denne var bra!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Eirin

Words of Wisdom

«Og den som mener blomster å forstå og aldri møtte barneøyne blå, men søker dalens dyp og bjergets tinde, han søker intet og vil intet finne.» Arnulf Øverland

(OPP)LEST OG VEDTATT


Menn som hater kvinner - Stieg Larsson

Jenta som lekte med ilden - Stieg Larsson

Luftslottet som sprengtes - Stieg Larsson

%d bloggere liker dette: