Hvem er du?
Kort fortalt, er jeg:
mor, stemor, søster, datter, tante, ansatt, lesende, lekende, lattermild, sulten kokkelør, perfeksjonist, lyttende, musikkelskende, filmglad, spillfantast, tvilling og skorpion, og evig interessert.

En gang da jeg var 17 var det en svært hyggelig organisasjonpsykolog som mente at forkortelsen INFP passet bra til meg, etter å ha tatt en MBTI-test.

My Visual DNA fra gamlebloggen.
Gamlebloggen

I tillegg, akkurat nå er jeg visst også Bloggidol-finalist! Du verden. 🙂

Hvorfor blogger du da, Eirin?
I all hovedsak så blogger jeg for å ha et sted på nett der folk kan finne meg.

Grunnen til at jeg bruker blogg som hovedform for nettilværelse, har å gjøre med latskap, egentlig. Det er lenge siden jeg laget min første webside, og jeg har relativt god kjennskap til HTML-koding, men utover det språket er jeg ikke særlig kyndig. CSS fikk jeg begynt på, men jeg ble heller aldri noen kløpper der. På den annen side ble jeg plutselig salig lei av å skrive koder, rette på koder, finne feil og ikke minst lete etter feil. Det blir mye klipping og liming når man ikke har lyst til å skrive koden sin selv, men likevel skal sverge til enkle redigerings-program som ikke styrer koden din til det ugjenkjennelige. (Ja, jeg vet det finnes vakre og fine program der ute, men hvis man først er fanatiker så hører man dårlig. 😉 )

Skitt au.

Grunnen til at det ble en blogg istedenfor statiske websider som jeg kunne laget selv, er rett og slett fordi jeg ikke gidder å kjøre full pupp på å produsere en webside selv.
Når man i tillegg er perfeksjonist, har lite tid og foreldede verktøy, blir det plutselig et lite evighetsprosjekt. Da er det lite lurt å være utålmodig i sjelen. 😉
Det er veldig befriende å kunne ha et dynamisk innhold på «websiden din», samtidig som det faktisk ser fint ut. Den grafiske biten av verdensveven har alltid appellert mer til meg enn hvordan nettsider er oppbygd. Det blir litt som å se på bilder av vakre fraktaler i motsetning til å finne ut nøyaktig hva slags matematiske formler som skaper strukturen i dem. Og dette er overhodet ikke noe stikk i siden til matematikere og dere som er superflinke til å skrive koder, jeg har ingenting annet enn R-E-S-P-E-C-T for jobben dere gjør, jeg er bare så fryktelig glad for at jeg slipper å gjøre den. 🙂 😉 Lover!

Også er det jo et par fordeler med blogg som er kjekt, i forhold til å ha en statisk webside.
Kommentarfelt. Widgets. Opplasting av filer til eget område. (Og andre flinkeflinke mennesker som skriver koden du trenger. Jippi! Takk WordPress!)

1 Svar to “It is I”


  1. 1 betty42 august 28, 2007, kl. 7:32 am

    Viktig, vesentlig, varmt, vennlig, verdig, vanskelig, vidunderlig, voldsomt, vann

    Vetty


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Eirin

Words of Wisdom

«Og den som mener blomster å forstå og aldri møtte barneøyne blå, men søker dalens dyp og bjergets tinde, han søker intet og vil intet finne.» Arnulf Øverland

(OPP)LEST OG VEDTATT


Menn som hater kvinner - Stieg Larsson

Jenta som lekte med ilden - Stieg Larsson

Luftslottet som sprengtes - Stieg Larsson

%d bloggere liker dette: