Hobbyhelvetet: Jeg kan ikke for det.

Jeg tilstår. Nå har jeg begynt å hobbyblogge, det kan altså ikke være lenge til denne bloggen går ad undas. Ved oppstart lovet jeg meg selv at hobbyblogging ikke kom på tale, da fikk jeg lage meg en egen hobbyblogg, rent bortsett fra at tempoet der ville gått i takt med strikketempoet; sent. Det går ikke, jeg rives itu. Et eksistensielt være-eller ikke-være på grunnlag av bloggerens integritet. Argh. Jaja, skittau.

Jeg har gått amok. Igjen. Jeg klarer ikke å holde meg unna. Jeg har brukt en del penger på det hittil, og mye av det blir bare liggende uvirksomt i kasser og poser. Halvbegynte merkelige greier som man ikke helt klarer å tyde når man ramler over det. Ufullendte saker som forgår i en krok. Akk, jeg skammes.
Men skittau.

Akkurat nå er det fremdeles sokker det går i. Det eneste jeg klarer å strikke uten å måtte regne, kalkulere eller tenke. Oppskriften er innøvd, og nå er man på det spennende variasjonsstadiumet, og akkurat nå; Farger.

 Når man ramler over et 150 grams nøste i de snodigste, vakreste, styggeste retrofarger, 3-4 forskjellige typer faktisk, så klarer ikke jeg å dy meg. Enten dette, eller så hadde jeg antagelig gått bananas i effektgarn-hyllen. Er ferdig med ett par sokker allerede (jeg strikker sent og stramt) , etter noen helaftener med påskete krim på tv, og haugen med tørre, rene klær som venter på bretting vokser seg stor. Oppvasken begynner å gro til.

Skittau. Ett par til. Garn nr. 2, oi, en annen pinnetykkelse, dette må bli barnestrømper, hm. Sukk.

5 Svar to “Hobbyhelvetet: Jeg kan ikke for det.”


 1. 1 Randi mars 21, 2008, kl. 4:20 pm

  Imponert! Sokker synes jeg er vanskelig og du skriver det er » Det eneste jeg klarer å strikke uten å måtte regne, kalkulere eller tenke»….?!
  Du befinner deg nok i en annen dimensjon enn meg – i alle fall når det gjelder strikking 🙂

 2. 2 Murmel mars 22, 2008, kl. 4:07 pm

  Jeg synes og du er fantastisk som strikker sokker og ser på tv! Jeg kan også strikke og se på tv, men ikke sokkestrikking – og ikke er det innøvd heller, ha, ha!

 3. 3 Vibeke mars 30, 2008, kl. 11:47 am

  Jeg holder meg til helt andre hobbyaktiviteter! 😀 Bare strikk du! He he he! (Jeg eier ikke tålmodighet).

 4. 4 Moren mars 31, 2008, kl. 7:50 pm

  Jeg vil se sokkene 🙂

 5. 5 Eirin april 21, 2008, kl. 9:44 pm

  Randi: Takker, om enn litt småflau. 😉 Det er neppe snakk om evner her, det er bare gjort så mange ganger at det er ren automatikk etter hvert, som f.eks. å bake brød eller noe slikt, man vet omtrent hvor mye man bør ha av hvert, og så pøser man på med ingrediensene og ser om det blir brød denne gangen også. 😉 🙂

  Murmel: Du, ditt strikkefantom, skal ikke prate. 😉 TV-tittingen forholder seg stort sett til ribbestrikken fra legg til ankel, og så må man kikke ned litt mer.

  Vibeke: Når du kommer hit om ikke altfor lenge, så skal dere få julepresanger, dere…;)

  Bilder kommer når somleren har somlet seg…


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Eirin

Words of Wisdom

«Og den som mener blomster å forstå og aldri møtte barneøyne blå, men søker dalens dyp og bjergets tinde, han søker intet og vil intet finne.» Arnulf Øverland

(OPP)LEST OG VEDTATT


Menn som hater kvinner - Stieg Larsson

Jenta som lekte med ilden - Stieg Larsson

Luftslottet som sprengtes - Stieg Larsson

%d bloggere liker dette: